GREEN DOOR 

Processed with VSCOcam with a5 preset

 img_3607.jpg

Processed with VSCOcam with a5 preset

img_3603.jpgimg_3613img_3614.jpgimg_3599.jpgimg_3615.jpgimg_3619.jpg

Processed with VSCOcam with a5 preset

Top_H&M / Coat_Monki simliar here / Jeans_H&M / Sunnies_E&E / Bag_Rebecca Minkoff /

Godmorgon finisar! Hoppas ni sovit gott? Jag vaknade tyvärr upp med världens huvudvärk likt migrän. Usch men får hoppas det går över under dagen. Såhär såg jag ut igår på eventet, invigde min nya off shoulder top från HM, så fin. Idag ska jag till min nageltjeja Felicia och fixa mina klor, de är så långa nu. Skulle egentligen dit förra veckan men då hade jag bokat tid samma tid som jag skulle till läkarn, skaplig virrpanna. Så nu behöver jag verkligen få de gjorda. Annars ska jag mest fixa/packa inför resan imorgon och ikväll ska jag på middag med Klara & Linnea. Ska bli så mysigt! Men vi hörs innan det. Vad tycker ni föresten om dagens look?

0

2 reaktioner på “GREEN DOOR ”

  • Amanda skriver:

    Super snygg outfit!! Undrar även ifall du skulle kunna tipsa lite om snygga solglasögon till bra pris? 🙂

    • Rebecca Fredriksson skriver:

      Tack så mycket 🙂 vad glad jag blir! Självklart kan jag det, älskar när ni säger era önskemål. Fixar det inom kort =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *