E K P R 

IMG_8947-1024x682IMG_8961-1024x682  img_3577.jpg
  

  

 

bild 2 & 3 lånade av Emma

EKPR bjöd på en riktigt trevlig kväll =) Andrea Bodin var på plats och pratade inredning  ni vet hon snygga tjejen som även brukar prata inredningstrender på nyhetsmorgon.  Vi fick även lyssna på grundarna till Himla, SNiPH & Ceannis. Samtidigt som vi lyssnade på tjejerna prata. Så njöt vi av en underbar tre-rätters middag signerad av Pom & Flora. Som var SÅ god, mycket fräscht och allt var glutenfritt. Jag har ju alltid velat besöka deras café =) Nu har jag ytterligare en anledning. EKPR leverade grym inredning som vanligt. Man blir så sugen på så mycket nytt nu. Det finns för mycket fint … Hade även med mig härliga Emma som sällskap, så trevligt. Tack för idag, nu ska jag dejta kudden. Puss på er!!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.