MIDSEASON

top 33My top three from Zara’s midseason sale

När man glider in på Zaras hemsida och faktiskt hittar två plagg som man letat efter som dessutom är på REAN. Hur bra? Då är det tusan i mig okej att klicka hem. Fast jag försöker undvika att shoppa och framförallt på rea. Men det är mitt tips om det är kläder du spanat på innan samt som finns i din storlek och är lite mer ”bas” kläder så är det ju bara att köra. Annars på rea kan det så lätt bli att man bara shoppar för att det är billigt typ. Jag har faktiskt gått från att shoppa som en galning till att köpa lite mer sällan och verkligen köpa det jag vill ha och suktat efter. Förr gjorde jag så sjukt mycket impulsköp som oftast leder till att de hänger längst in i garderoben med lappar kvar. Påtal om garderob, har jag rensat lite och tänkte snart ta och sälja lite om ni skulle vilja? =)

_____________________________________

I just found this three awesome things at Zara’s midseason sale. I have looking for simliar before, so this was just perfect. 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.