NEW YORK HERE I COME


  

OMG!!! Vet ni vad? Jag ska till fucking New York! Jag kan inte riktigt förstå, min drömstad och drömresemål. Jag som aldrig varit där. En utav mina bästa vänner bor där så jag ska åka till henne och hälsa på och upptäcka den fantastiska staden med henne. Kan tänka mig att jag kommer älska New York! Men får se när jag kommer dit. Jag satt hemma och kände bara why not? Är det något jag älskar och något jag mår bra av så är det att resa. Åh vad jag ser fram emot denna resa, längtar ihjäl mig. Så skönt att komma bort och få miljöbyte. Ska bli så mysigt att hänga med Emilia med, ta igen massor missad tid. Wiiiiiiie nästa vecka drar jag!!

____________________________

OMG! I’m going to New York next week for the first time. I’m so f*cking excited. New York is my dream destination. It’s gonna be awesome!

0

8 reaktioner på “NEW YORK HERE I COME”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.