T R O P I C S

            

Miami älskade Miami! Åh vad jag tyckte om det, finns liksom allt där. Plus att det är så himla fint, jag älskar alla palmer som verkligen är överallt.  Samt alla byggnader och skyltar som är i pastell, det är verkligen så fint. Otroligt fotovänligt också 😉 och det gillar ju jag hihi. Eftersom det fanns så mycket fint att fota, så har jag en hel del drös med bilder som jag inte visat er. Så ovan ser ni massor bilder från underbara Miami. Har ni varit i Miami? Jag känner när jag set bilderna att jag måste tillbaka!

____________________________

Lovely Miami, i miss that place so much. Miami have everything it’s also so beautiful everywhere. I love all the palmtrees and all the cute pastel sign and houses.  A very photo friendly city 😉 Here are some pictures that I have not shown you before . Hope you enjoy and like these photos . Have you been to Miami? When I see these pictures I want to go back!

0

4 reaktioner på “T R O P I C S”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.