IN HER HAT

  
  

img_3137.jpg

 

 

Photo: Ellen Waldton – Pants_Nelly / Shirt_Rut & Circle / Jacket_Acne / Bag_Sarenza / Hat_Lindex simliar HERE / Shoes_Old simliar HERE /

Ibland är det enklaste det allra snyggaste, ellerhur? Häromdagen bar jag detta. Mina älskade flare byxor, vit skjorta och min favvo skinnjacka från Acne. Älskar verkligen att solen har börjat titta fram och det börjar kännas vår i luften. Så himla skönt att slippa den där tråkiga och fula vinterjackan. Så mycket härligare att glida omkring i fina vårjackor.  Att fota med duktiga människor  som Ellen är så roligt, hon är verkligen SÅ duktig.  Att skapa grymt material till er är verkligen något jag älskar. Det får mig att må bra 🙂 Älskar att kunna inspirera och uttrycka sig i kläder. Vad tycker ni om den här looken? Gillar ni den?

____________________________

Sometimes is the most simple look the most beautiful? Like this one. Just a black flare pants, a simple shirt, biker jacket and put a hat on it for little more fancy. I like it! Ellen the photographer i so talented, I love to work with lovely and talented girls. What do you think about these pictures and this look? Do you like it? Let me know!

 

0

6 reaktioner på “IN HER HAT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.