Z O O M

  
    
 
  

    

Hej mina gullisar! Här kommer lite detaljbilder från mina senaste looks. Älskar ju detaljer som ni vet!  Vet ni vad jag tänkt mycket på de senaste dagarna? Jo nämligen att umgås med människor som gör dig glad och ger dig rätt energi. Man ska inte umgås eller vara nära människor som inte får en att må bra. Man ska helt enkelt inte ha människor omkring sig som avger negativ energi. Glöm inte heller att man faktiskt väljer sina vänner. Det är okej att göra slut med vänner som man inte mår bra. Det allra viktigast är DU, hur du mår och vad som får dig att må bra. Låt inte andra människor med dålig energi påverka dig. Säg tack och hej och lägg fokus på de som får dig glad och som du känner att du får ut något av. En människa ska ge mer energi än ta energi. Du är viktig! <3 

0

4 reaktioner på “Z O O M”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.