PASTEL & GREY

HOME
1. HERE 2. HERE  3. HERE  4.HERE  5.HERE  6.HERE  7.HERE 8. HERE 

 Älskade inredning! Här kommer lite fina vårnyheter som jag spanat in senaste dagarna, mycket grått och även lite dov rosa. Det är väldigt trendigt med rosa när det kommer till inredning. Så snyggt, om man matchar det på rätt sätt. Jag skulle styla det med mer tuffa, och ruffa detaljer för att känslan inte ska bli för gullig. Gillar inte när det blir för ”sött”, det måste vara lite tuffare för att jag ska gilla det. Men jag tycker rosa är himla fint till grått, marmor och mässing. Hoppas ni fick lite härlig inspiration till ert hem =) Direktlänkar till allt hittar ni ovan. Nu ska jag ta och äta lunch, puss på er!

____________________________

I love interior! Here is some spring news I prefer. It’s so popular with pink details right now. I would like to style the pink with some grey and black. Because I don’t like when it’s looks to cute. I prefer more rough. Hope you like todays tips. You find adlinks to everything above.

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.