ADIDAS SUPERSTAR ANIMAL

_C8A8403 (1)_C8A8413_C8A8417 (3)

 

Adidas Superstar Animal – Sarenza

Genast när våren kommer så blir man sugen på nya grejer, framförallt nya skor.  Jag äger ju ett par svarta Adidas Superstar men inte de klassiska vita, så det var dags tycker jag. Dock valde jag et par nya som inte är helt som de klassiska Superstar, utan valde Superstar Animal. Ser ni att de är lite ”buckliga”? Haha säger man så? Ja ni fattar 🙂 Tycker ni dom är fina? Idag har jag varit och fixat brynen hos bästa Tilda på Rapide, ni ska få se bilder imorgon. Puss sålänge!

____________________________

New season and new shoes, right? I have the Adidas Superstar in black but no in white. So now it was time for the white ones. This is not the classic one, this is Adidas Superstar Animal. Little more edgy that classic. Like them a lot! You find adlink to the shoes above. Kiss!

0

4 reaktioner på “ADIDAS SUPERSTAR ANIMAL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.