RANDOMNESS

Mannen i mitt liv! // The love of my life!   

Dags för donuts, hur söta är dom inte?  // Donut o’clock! How cute?  

Jag älskar rosa dörrar, jag behöver en NU i mitt hem. // I love pink doors, and I want one on in my home.  

Vi blev välkomnade med champagne i vår svit på Clarion Sign.  // drinkin’ champagne in our suite at Clarion Sign.   

Det finns alltid tid för fika, visst? // It’s always time for coffee and some sweetness. Or fika like we say on swedish. 

Hej mina bästa!  Jag bjussar på lite bilder från de senaste dagarna, allt från min babe, till kaffe, till champagne. Åh min helg var så bra, nästan lite för bra. Får sådan ångest när den ar slut då, men det är ju så det fungerar. Allt kan ju inte vara för evigt. Nu är det en ny vecka med nya tag. Dock är jag otroligt trött idag, ni vet sådär sov-trött och att man knappt orkar hålla ögonlocken öppna. Ja så känns det, men ska försöka dricka någon fräsch juice/smoothie så jag får en liten vitaminkick. Föresten händer det så mycket nu, som sagt både jobbiga och bra. Och snart snart snart kommer jag kunna berätta. Så håll utkik! Nu ska jag försöka få liv i min måndagströtta-kropp, vi hörs lite senare babes. Puss & Kram!

____________________________

Hello there my besties! Hope all of you are fine? I’m so f*cking tired today. You know when you want to sleep all the time? This feeling right now .. Here is little random pictures from my last days. All from my lovely boyfriend, to coffee, to a pink door. Hope you like it? Now I have to take something fresh to drink .. Maybe some juice or smoothie can make me little more alert. Hope so! I will talk to you later. Kiss & Hugs!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.