MOODBOARD OF THE WEEK

img_2805

 My inspiration right now – Moodboard of the week! 

På måndagar kan man behöva lite mer inspiration än vanligt då man oftast känner sig rätt slut på energi. Här kommer en liten inspiration-dos av mig. Detta är vad som inspirerar mig mest just nu. Bruna toner i inredning, mysiga fik, veggo-mat i mängder och sneakers i nude. Jag har precis lagat mat till mig och mitt hjärta. Det fick bli vegetariskt och min favvo-veggo rätt. Som innehåller morötter, squash, broccoli, paprika, lök, matlagningsgrädde och pasta. SÅ god, ni kan se hela på SNAPIS: REBFRES glöm inte att lägga till mig där, uppdaterar flera gånger om dagen. Där får ni verkligen en inlibck i mitt riktiga jag. Var många som nappade på veggomat och körde det själva. Kul att höra =) Har ni något assmarrigt recept  som ni vill dela med er av? Så får ni mer än gärna dela med er.  Skulle verkligen uppskattas =) Puss på er!

____________________________

On Mondays you can need som extra inspiration, right? This is what inspires me right now. A lot of interior, veggie food, cosy café’s and nude sneakers. Today I have cooked my favorite veggie-food it contains carrots, squash, onion, pepper and broccoli. So good! See more on my snap: REBFRES, don’t forget to follow me on Snapchat!

0

4 reaktioner på “MOODBOARD OF THE WEEK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *