F I L A 

  

Jeans_Topshop simliar HERE / Sweater_Junkyard (cooming soon) / Jacket_Acne / Shoes_Adidas Stan Smith HERE

Här har vi den ultimata söndags-looken! Ett par sköna jeans, en sweater, skinnjacka och ett par sneakers. Bekvämt, skönt och snyggt! Knäppte av dessa bilder lite fort innan vi lämnade Clarion. Det var så fint ljus där, så vi passade på att ta några. Idag har jag haft en riktig slappardag, knarkat inredning och bara chillat. Behövde en sån dag! Vad har ni gjort idag? 

____________________________

Here is the perfect sunday-look! One comfy sweater, boyfriend denim, sneakers and a biker jacket. I love it! We just take this photos on the Clarion Sign hotel before we checked out. The light was so good, so happy for the spring. I love spring in Sweden. Best time ever!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.