C L A R I O N  S I G N 

  
    
    
    
 

Alltså WOW WOW WOW! Jag mötte upp Henke på hans jobb, hade sagt att vi skulle iväg på lite äventyr. Jag har nämligen bokat in oss på sviten på vårt favorithotell Clarion Sign. Vi båda fick en chock hur stor sviten var, först möttes vi av en sjukt lång korridor, alltså denna svit är fasen större än vår lägenhet haha och då bor ändå vi stort haha. Helt underbart! Vi kom fram till champagne på kylning och ett storr fruktfat. Så grym service och kul att de fixat lite extra eftersom Henke fyller år. Efter ett par timmar på hotellet tog vi taxi till Himlen där vi mötte upp alla, Henke fattade ingenting. Han trodde vi skulle på en romantisk middag, men icke. Först tog vi en drink och sen drog vi på middag, hade bokat bord för oss alla på Nytorget 6. Så mysigt =) Efter middagen gick vi och tog ett par drinkar. Nu är vi tillbaka på rummet och ska krypa ner i sängen efter en så lyckad kväll. Hoppas min babe är nöjd med sin dag men det tror jag allt. Han är värd det bästa i världen. Hörs imorgon. Puss på er! 

0

5 reaktioner på “C L A R I O N  S I G N ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *