TROUGH MY IPHONE THIS WEEK 

Hej mina fina! Hoppas ni mår bra?  Ni älskar ju när jag postar lite mer ”personliga bilder” som jag tagit med min iphone so here we go. Väldigt blandat men det är så det brukar se ut =) Jag sov hos Jessica inatt, både jag och Linda var där igår och åt vegetarisk middag, umgicks och tittade på Parneviks. Jag är fortfarande kvar i Norköping men imorgon är det dags att åka hemåt till Stockholm igen. Älskar ju den staden! Nu ska jag se något avsnitt av suits innan mamma kommer hem, för då ska vi åka och köpa gardiner till vår lya. Äntligen hittat mina drömmiga gardiner!

 

0

2 reaktioner på “TROUGH MY IPHONE THIS WEEK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.