I’M SO FLUFFY


  

       

  

  

Jacket_Chicy / Knit_Missguided / Jeans_Dr Denim / Bag_Rebecca Minkoff / Sunnies_ E&E / Shoes_Adidas Stan Smith

Tjenare babes! Såhär har jag sett ut idag, strosat omkring i min härliga fluff. Jag älskar verkligen denna jacka, hur fin är den inte? Tycker den passade så bra med min gammelrosa favvotröja från Missguided. Hittade även en matchande dörr så var ju bara tvungen att fota dagens look där. Norrköping leverar ändå grymma fotomiljöer,  denna port är precis nedanför där min bror bor. Han bor i en supermysig vindsvåning i centrala Norrköping precis som min mamma haha, älskar vindsvåningar. Vad tycker ni om dagens look? Gillar ni den? Älskar att höra er åsikter. Come on!

0

2 reaktioner på “I’M SO FLUFFY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *