VACAY & EVERYDAY LOOKS

outfit oneoutfit 2outfut 3
12 of my latest looks, which is your favorite?

Hej mina hjärtan!  Jag har precis sett klart på Parneviks, kan det vara bästa programmet ever eller? Alltså ett riktigt feelgood program tycker jag. Ellerhur?  Om ni ens kollar på det?haha jag menar Mia (mamman) är ju helt fantastisk. Tycker hela familjen verkar så underbar och så kul med en så stor familj. Så behöver ni en gäst, har ni en given här 😉 skämtosido! Nu till bilderna, det har ändå blivit lite outfits på senaste =) Så kul och mer kommer det bli. Då jag kommer börja jobba med en fotograf mer regelbundet. Bra va? Men tills dess så vill jag gärna veta vilken av dessa  looks som ni gillar mest?  Vilken är er personliga favorit?

____________________________

Hi Sweethearts! Here is 12 of my latest looks. It’s both from the trip abroad and also looks from Sweden. I always love to hear about what you think about my looks. So let me know, which one is your favorite? 

0

4 reaktioner på “VACAY & EVERYDAY LOOKS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.