B R O W S

 

Ni kanske har märkt skillnad på mina bryn senaste tiden? Det är tack vare baben Tilda på Rapide som alltid nuförtiden fixar mina bryn. Hon trådar, klipper, färgar och stylar. Resultatet kan ni se ovan =) Jag är så nöjd, hon är verkligen kung på att göra fina bryn. Trådningen håller också väldigt fint, det tar mycket längre tid innan det växer ut. Det är även perfekt för er som vill ha lite fylligare bryn men som har lite tunnare och glesare bryn, eftersom Tilda färgar in formen. Resultatet ser ni ovan =) Tack snälla!

– I went to Tilda at Rapide eyebrow bar to fix my eyebrows. The resultat can you see above. How nice? Tilda is so good, the eyebrows she doing, always look’s amazing and so natural. Thank a lot babe! Now my eyebrows are on fleek!

0

2 reaktioner på “B R O W S”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.