HOME IS WITH YOU

   
    
    
    
    

 

Lamp_Ellos / Carpet_Ellos / Prints_Sealoe / Bag_ Chloé / Pillows_H&M HOME / Table_Furniturebox

Godmorgon mina solstrålar! Vi hade en riktigt härlig kväll igår. Både Dane & Stevie var här på besök från Norrköping. Så kul att träffa dom =) Jag är ju väldigt grabbig av mig och älskar ju att hänga med bara grabbar. Det är så skönt, enkelt men framför allt roligt. Jag & Stevie gick bananas på min snap haha, kolla in den på rebfres. Vad gjorde vi igår då? Jo vi åkte och köpte en stol, passade på när vi hade tillgång till bil haha och avslutade kvällen på den nyöppnande tapas restaurangen sol ligger precis nedanför vår port. Det var SÅ gott och mycket trevlig personal =) Alltid kul när man hittar nya ställen. Igår när solen lyste på så passade jag på att knäppa lite bilder i lyan =) Vad tycker ni??

0

2 reaktioner på “HOME IS WITH YOU”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.