Z O O M

Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with a5 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with a5 preset Skärmavbild-2016-03-17-kl.-16.16.15

Hej mina hjärtan! It’s all about the details, ellerhur? Det är verkligen detaljerna i en outfit som gör det tycker jag. Jag inspireras väldigt mycket av detaljbilder, så hoppas att även ni gör det. Jag har därför valt ut några detaljer från min resa, så här är dom =) Har ni någon detalj som ni fastnade lite extra för? Just let me know! Sverige bjöd på sol idag med, det var som tusan. Man är ju inte direkt bortskämd med sol i Sverige, så man blir så himla glad när man får se den 🙂  Idag har jag pysslat lite hemma, det behövdes. Jag mår som bäst när det är städat, fint och i ordning. Jag måste  mer eller mindre ha ordning, för är det kaos i hjärnan blir det ännu mer kaos om det är kaos runt omkring en. Dock är det svårt att alltid ha ordning men jag jobbar påt!

____________________________

Hi sweethearts! It’s all about the details, right? Details pictures inspires me so much. Here is some of my latest details from the trip. Do you have any favorite? Just let me know! It’s sun in Sweden today, yeeeey! Soon it’s the spring here and that make me so happy and excited!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.