JAMAICA WATER

  
Bikini from Missguided 

När vi var på Jamica så bar jag denna orangea bikini från Missguided, så snygg! Vattnet i Jamaica var helt magiskr, så blått och så klart. Nu sitter jag hemma i soffan och ser på reprisen av let’s dance =) Älskar att det har börjat, så roligt att följa! Igår åkte jag och Henke till Tove & Erik och hade riktigt fredagsmys. Vi möttes upp på Ica och handlade både tacos, chips, godis, cola samt gjorde vi chokladbollar haha vi hade en riktig gottigkväll. Sen myste vi bara i soffan hela kvällen och spelade spel. En perfekt fredag helt enkelt <3 Idag har jag ina planer, får se? Jag är lite sugen på bio. Men nu ska jag ut och ta en promenad i solen tänkte jag. Puss sålänge! 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.