LACING SWIMSUIT

         
Swimsuit_Na-kd / Ray Ban_ Loveeyewear 

Hej mina hjärtan! Man blir så stolt över vänner som är så duktiga, denna fina baddräkt har fina Josefine designat för Na-kd. Vilken dröm! Att få designa en egen kollektion för ett företag, det är något jag verkligen drömmer för. Att få använda min kreativitet och skapa något eget. Jag älskar verkligen denna baddräkt, den är så snygg i färgen och väldigt skön. Jag har M i min. Visst är den fin? 

____________________________

– Hellu there Sweethearts! I’m so proud of my friend Josefine who have designed this swimsuit for Na-kd.com It’s so fab. I love it! The color is so beautiful and the swimsuit it’s really comfy also. You fin adlinks above!

0

2 reaktioner på “LACING SWIMSUIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.