BY NIGHT

dress from Missguided   

   
  

Här kommer lite blandande bilder från en kvällarna på båten. Varje kväll så möttes vi upp runt 20.00-21.00 för att gå till den fina restaurangen för att äta trerätters. Vi var ju ett sällskap på 10 pers så vi fick alltid ett långt stort långbord. Det ingick alltid trerätters, så lyxigt så vi har ätit det varje dag i över en vecka haha. Jag var otroligt överraskad över maten och servicen på båten, under middagarna på kvällarna hade vi alltid 3 personal, hur sjukt är inte det? 3 stycken servitriser på ett bord =) haha galet, vi har blivit så bortskämda denna vecka!

0

2 reaktioner på “BY NIGHT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.