WHITE CAFTAN

     

Cape_here / Necklace_here / Rayban_here / Bracelet_Zara / Bikini_Khobong Swimwear Shoes_Pieces simliar here

Vandrar omkring i paradiset <3 i min fina kaftan från Na-kd, ni hittar direktlänkar till allt ovan.  På den här resan blir det inte lika mycket outfits, då alla kvällar spenderas på båten till nästa destination. På dagarna går man ju mestadels omkring i outfits som denna. Men det är ju det som är så himla skönt, att man bara kan dra på en kaftan, en bikini och ett par sandaler och bara vara. Ellerhur? Gillar mina halsband med, sugen på fler guldiga halsband så fint när man är solbränd.

____________________________

– Walking around in paradise in my new caftan from Na-kd.  You find adlinks to all above, I love this type of look when you are abroad. So lovely and comfy in the same time. Just put a bikini on, a big caftan together with black sandals.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.