TANNED BODY & SALTY HAIR

 

bikini from Khongboon Swimwear 

Äntligen har man börjat få lite färg på kroppen, det behövdes kan jag säga. Kände mig som ett spöke innan. Här är föresten fler bilder på håret, jag var ju hos Rapunzel strax innan jag åkte och färga det. Vi la en mörk botten och ljusa upp längderna ordentligt, så jag blev mer blond intill ansiktet. Fortsatte även med det kalla, jag är SÅ nöjd och dom är alltid lika grymma. Passade på att göra mig lite ljus innan vi skulle åka så att det kunde bli ännu ljusare under resan och det har det ju verkligen blivit.

____________________________

– Finally some tan on my body, I really needed that. Before the trip I looked like a ghost haha. So white .. Here can you see more pictures on my hair, I went to Rapunzel before the trip. Made it little lighter with a darker bottom. I love it, so fresh and It’s looks more natural. The sun also make it look so fresh. The sun treating me well!

0

2 reaktioner på “TANNED BODY & SALTY HAIR”

 • Sofia skriver:

  Suuuperfin bikini! Hur är den i storlek tycker du? Liten, normal eller stor? Alltid så svårt att veta när man beställer utan att prova!
  Hoppas du har en riktigt härlig resa! (Det ser ut så på bilderna :D)

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Skulle säga att denna bikini är väldigt liten i storlekarna 🙂 Har L i både topp och trosa och skulle nästan behöva ha XL
   och då har jag S i vanliga fall! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.