AMERICAN CHEESEBURGERS

  

Hej på er! Såklart man måste testa amerikanska hamburgare när man är i USA. Vi åt på MargaritaVille, det kanske inte ens är amerikanskt? haha men det var iallafall i Usa. Det var riktigt gott =) Någon som känner till det stället? Har alltid velat äta på Shake Shack men vet inte ens om det finns i Miami? Det finns i New York iallafall. Tusan vad jag vill åka till New York, men det får bli en annan gång. Ändå jag som rest så mycket har inte varit där? Det känns lite sjukt. Det står helt klart högst på listan.

____________________________

– Hi! Of course I have to try american cheeseburgers in Miami. We eat at MargaritaVillle, or is that american? Anyway it was so good. Have you been at the place? I have heard very good thing about Shake Shack, I have seen so much tumblr pictures from that place haha. The restaurant is in New York, I really have to go there soon. New york is top of my travel-list!

0

2 reaktioner på “AMERICAN CHEESEBURGERS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *