SURF GIRL

img_0039-1.jpgimg_0144.jpgimg_0042.jpgimg_0145.jpg Swimsuit_Missguided

Hej på er mina finaste! Jag har precis vaknat, Henke ligger bredvid i sängen och sover lite lätt fortfarande. Som jag skrev, helt matta av solen och brända haha fy! Idag har jag faktiskt beställt frukost till rummet så om cirka en halvtimma kommer den, hur lyxigt? Det blev både färskt bröd, färska frukter, kaffe, yoghurt, varm choklad och juicer bl.a. Perfekt att starta dagen med, frukost på sängen med mitt hjärta. Den här båten som vi är på, är så fin och maten är riktigt riktigt bra. Ska försöka ta lite bilder på båten idag =) Föresten hur snygg är inte den här baddräkten? Jag älskar den och militärgrönt är så förbannat snyggt!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.