MIAMI BEACH

    
   
     
 wearing my lovely friend Josefine own designed swimsuit from Na-kd 

Hej mina hjärtan! Hoppas ni mår bra? I Miami är det så fett, älskar det redan! Igår tog vi som sagt bilen till Miami Beach och vi hann se så mycket. Bl.a denna fina strand med alla coola beachhouse, jag var ju bara tvungen att kliva upp och ta bilder. Precis som på baywatch haha. Har ju faktiskt en baewatch baddräkt. Så hade varit kul att fota med den, men tyckte min fina vita baddräkt passade bättre. Denna har min fina vän Josefine designat, hon har nämligen släppt en hel kollektion för  NA-KD, kolla in den HÄR den är så fin och är så stolt över henne <3 Nu ska jag dra till polen en sväng innan bröllopsförberedelserna. Glöm inte följa mig på Instagram: @rebfres & Snap: rebfres 

 

0

4 reaktioner på “MIAMI BEACH”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.