MIAMI HERE WE COME

  
    
 

Sunnies_Prada / Camera_Olympus / Passportcase_Accent / Iphonecase_Richmond & Finch / Headset_ Marshall / Bikini_River Island 

MIAMI HERE WE COME! Som jag längtat efter denna dag. Jag tror inte en resa skulle komma mer lägligt just nu. Det ska bli så skönt att komma iväg till varmare breddgrader, få miljöombyte och få tankarna på annat. Vi ska ju även på bröllop med, vilket innebär mycket lycka och kärlek. Så det känns så bra! Har packat hela kvällen igår, haha shit så jobbigt det är att packa. Men har med så mycket fina grejer och längtar efter att få visa er allt. Fick även hem dessa lurar från Marshall i resepresent. Blev så glad, dom börjas säljas nu på fredag. Det är ett par bluetoothhörlurar med över 30 timmars batteritid på full volym. Hur bra? Perfekt för en långresa ju!  Vi kommer först vara i Miami i cirka 3-4 dagar. Vad ska man se? Var ska man äta? Och vad får man inte missa? Vad är det bästa i Miami? Har ni tips, så mottages det verkligen. 

P.S Glöm inte följa mig på Snap: rebfres & Instagram: @rebfre för mer uppdateringar. 

0

6 reaktioner på “MIAMI HERE WE COME”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.