P E R F E C T 

   
   

Hej perfekta naglarna! Tycker färgen är så sjukt snygg och passar faktiskt till det mesta. Som till denna tröja, hur nice? Duktiga Felicia blir bara duktigare och duktigare för varje gång. Nu börjar jag nästan få lite resfeber, på Onsdag drar vi! Det är helt sjukt.. Men oj så skönt det ska bli. Vi hörs mer imorgon om det. Ikväll har jag bara hängt med bästis, hon har bjudit på middag och vi har bara myst och pratat om livet. Blev t.om så att jag sover här, eftersom Henke inte är hemma och just nu pallar jag inte sova själv.. Bästa Klara <3 Nu ska jag försöka sova, puss på er! 

0

7 reaktioner på “P E R F E C T ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.