A LOT OF JUICES

  

Idag runt 10 så mötte jag och Henke upp Tove & Erik för lite brunch eller lite och lite det blev ganska mycket haha. Så mysigt att hänga med dom och äta frukost ihop. Idag fick jag iallafall ner en hel del mat, har haft så dålig aptit senaste tiden. Clarion Sign’s hotellfrukost är verkligen att rekommendera. Den är helt fantastisk, allt man vill ha finns. Jag skulle säga att den är bland den bästa i Stockholm faktiskt! Har haft en riktigt skön helg med inte en enda grej planerad förutom denna brunch då. Nu ska jag slänga mig i soffan och se på film, jag är helt slut. Puss på er! 

0

1 reaktion på “A LOT OF JUICES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.