Y O G A

yogaPicMonkey Collage

Först och främst vill jag säga tack, ett stort tack till all härlig pepp i inlägget under. Ni är så himla underbara  Tack även för er förståelse, det betyder så mycket. Det gör mig helt varm i hjärtat. Eftersom jag försöker vila och ta hand om mig själv så mycket det går bara går, så har jag kommit till insikt att Yoga/Meditation vore något för mig? Jag har aldrig testat .. Tänkte därför kolla med er vilken Yoga ni skulle rekommendera? Har förstått att det finns massor olika. Samt meditation, kan ni ge mig era bästa tips på Yoga? Samt var jag kan hitta den bästa Yogan i Stockholm & Norrköping? Ni kanske även har tips på videos/klipp/appar där man kan göra Yoga hemma? Tacksam för svar!

0

11 reaktioner på “Y O G A”

 • Gabriella skriver:

  Hittat en grym app som hjälper en att varva ner när man är ute på språng eller inte kan ta en längre paus – den heter Pacifica. Där kan man öva på att andas med havsljud i bakgrunden, och muskelavslappning. Enkla och snabba saker men som kan göra stor skillnad vardagen! Vet även att det finns en bra och rätt enkel Yoga-lektion på Youtube man kan göra i 30 dagar i sträck som heter ”Yoga with Adrinne”. Det kan ju vara skönt att börja lugnt hemma och sedan avancera och gå på klasser om man gillar det 🙂

  • rebecca skriver:

   Tack snälla för tipset! Den appen ska jag kolla upp, låter riktigt bra. För det är nog andningen jag lär ha problem med hehe.. Så gulligt med alla dessa tips, de uppskattas verkligen <3

 • Camilla skriver:

  EN som ar yoga fantast och gor mest yoga ensam och hemma ar Emilia! Ga in pa bloggen hennes och hon ger dig sakert tips som nyborjare!

  http://pernillawahlgren.se/author/emilialof

 • My skriver:

  yogawithadrienne, kommer upp en ny film varje dag på youtube, med dagens pass, då kan du köra hemifrån.

  Rekommenderar starkt yogobe.com där finns alla typer av yoga, du kan välja stil, fokus, tidslängd m.m. Går att testa gratis i 3 dagar. Även där kan du utföra hemifrån vilket göra att du inte är låst vid tider och du kan köra allt från 5-90 minuter beroende på hur din dag ser ut.

  Den typen av yoga jag rekommenderar dig är yinyoga. det är den lugnaste formen av yoga och är till för återhämtning och för att komma åt kroppens bindväv vilket har många positiva effekter på kropp och själ. De flesta behöver ge det ett par gånger då det kan kännas långtråkigt. Man sitter i varje position minst tre minuter, men det är det som ger effekten. Jag hade otroligt svårt för det i början, då det inte passade in i mitt tempofyllda liv, men när jag väl gav det en chans körde jag en timme varje dag i en hel vecka och nu finns det inget som jag blir så lugn av som det. Kan till och med nästan somna till under vissa positioner.

  Hoppas du hittar något som passar dig.

  • rebecca skriver:

   Vad gullig du är som ger massor tips, uppskattas verkligen 🙂 <3 Vad komiskt har precis bokat in mig på Yinyoga, kände också att det är nog den yogan som passar mig allra bäst just nu. Sen kanske man kan gå på lite annan yoga 🙂 Jag tror jag med kommer tycka det är så svårt i början, kan knappt sitta stilla i en minut haha. Men måste verkligen ge det en chans. Tack igen för grymma tips!!

 • Julia skriver:

  Jag kör 30 days of yoga på youtube, funkar utmärkt för mig då jag aldrig testat innan 🙂 tips!

 • Malin skriver:

  Har testat yoga så många gånger och jag älskar det så mycket.
  All stress och alla dåliga tankar försvinner. För under passet så det enda som man fokuserar på är sin andning och en själv. Allt runt omkring försvinner.

  • rebecca skriver:

   Vad härligt det låter, jag har ju aldrig testat alls. Men känns som jag verkligen skulle behöva det, tar väl ett tag innan man kommer in det men värt sen när man väl kör och kan 🙂

 • Anna skriver:

  Jag har provat yoga. Och jag skulle rekommendera dig att gå en kurs eftersom det kan vara svårt att göra rätt i övningarna. Och sen kan de som är vana yogi vara mer flexibla och då kan det vara svårt att förstå hur övningen ska vara. Yinyoga håller jag med någon förut är bra. Jag körde power yoga i 2 år gav sån energi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.