TAKE CARE

  

Hej världens bästa läsare! Ni är nog många som undrar varför det varit så tomt här och det finns sina förklaringar till det. Just nu har livet kommit emellan och jag behöver andrum till att bara vara och vila. Jag har alltid sagt att jag måste vila, varva ner och ta det lugnt men det är inte min starka sida. Utan jag vill bara ge allt och köra på precis som vanligt. Jag har svårt att inse att jag inte kan göra allt jag vill. Men denna gång har jag tyvärr inget val, jag måste ta det lugnt, varva ner och försöka ta dagarna som dom är. Att inte ha några måsten och känna någon press. Det låter nog väldigt simpelt för många men för mig är det otroligt svårt. Jag kommer ta och skriva ett långt inlägg om detta senare. Då kommer ni förstå allting, men just nu behöver jag bara vila, ta hand om mig själv, sova, äta, motionera och bli Rebecca igen. Hoppas ni har förståelse för detta och förstår varför det kommer vara lite tomt här. Jag ska försöka att bara vara och umgås och lägga energi på de människor som betyder något och fokusera på mig själv och vad jag vill för en gångs skull. Glöm inte att ni är bäst! ❤️

0

13 reaktioner på “TAKE CARE”

 • Gabriella skriver:

  Krya på dig fina Rebecca!

 • Malin skriver:

  Hoppas du mår bättre snart!

 • Fani skriver:

  Jag tycker att det är jättebra att du lyssnar på dej själv och tar en liten paus, det behöver alla ibland. Vet hur det är när man vill så mkt men inte hinner eller orkar allt, jag tror det är många som känner igen sej i det och jag kan absolut tänka mej att det blir snäppet värre om man dessutom har en känd blogg på det också. Du levererar alltid inspirerande inlägg och snygga outfits och man förstår att det ligger mycket tid bakom det hela, så att det kanske blir för mycket ibland och väldigt stressigt är nog fullt förståeligt för alla som följer dej tror jag. Det är mänskligt att behöva ta det lite lugnt och ”komma bort” ifrån allting ibland. Både hälsosamt och nödvändigt också för den delen. Hoppas du mår bättre/känner dej piggare snart finis! Ta hand om dej. Kram!

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Alltså ni är så fina❤️❤️ Jag blir helt varm i hjärtat. Det är just kommentarer som denna som gör att jag aldrig vill sluta blogga. Tack för du ser allt jag gör och tack för du förstår. Det betyder så mycket!❤️❤️ Ja det hoppas jag med. Tusen tusen tack för din urgulliga kommentar. Jag behöver detta varken jag vill eller ej. Massor kramar!

 • Lisa skriver:

  Krya på dig, hoppas du mår bättre snart! Du har den ABSOLUT BÄSTA bloggen, så ta den tid du behöver för att vila upp dig och kom tillbaka med ny energi, utan några måsten!!

  Du gör inte bloggen för att du måste utan för att du vill! Låt ingen få dig att känna press över bloggen, den är helt frivillig precis som det är frivilligt av oss läsare att läsa den!

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Tack snälla söta du! Så glad jag blir 😘❤️ Ska verkligen försöka göra det. Jag är som sagt inte så bra på det men ska försöka göra mitt bästa med att bara vara. Exakt, det är precis så det ska vara! Så kloka och fina ord❤️ Blir helt tårögd hur fina läsare jag har. Tack tack tack!!

 • Johanna thomsen skriver:

  Vad bra att du tar hand om dig själv, det är mitt nyårslöfte och det ska jag försöka uppnå!

  Bra att du skriver och berättar varför du inte har varit så uppkopplad på bloggen!

  Du ger mig faktiskt inspiration till att jag också ska varva ner.. Men några måsten måste jag väl ha eftersom jag går andra året på gymnasiet, men chilla kan jag göra när jag har tid över!
  Tack och krya på dig! Jag väntar på dig! 💓💓

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Vad härligt att jag kan inspirera dig när jag känner mig som mest oinspirerad. Vad fint att du ser det så! Ja men jag känner att jag vill vara ärlig mot er, så ni vet varför det är som det är. Man har ju bara ett liv och en kropp trots det är svårt att inse det ibland! Tack babe för de fina orden och för att du väntar. Jag hoppas det finns fler som väntar💕 Hoppas du också får tid till att vila och bara vara. Det är viktigt!!

 • ISA skriver:

  fina fina du. Nu ska du ta dig själv på allvar och verkligen dra i handbromsen, bra att du gör det också. Det är svårt att sätta gränser när livet är kul, men du och din hälsa är viktigast. Vi finns kvar här såklart! Kram!

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Tack snälla du! Ja, det är dags för det! Jag måste verkligen 😔 Tack för din förståelse! Man blir såklart lite rädd att man ska förlora några här men jag hoppas att ni är
   många som stannar kvar ändå. För jag kommer komma tillbaka❤️ Kramar

 • Lina skriver:

  Det gör du helt rätt i! Ibland måste man lyssna inåt och sakta ner. Hoppas du mår bättre snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.