I NEED A PLANNER!

PicMonkey Collagebd03077e450e961367c6cc69ad663747

Hej på er! Eftersom jag måste bli bättre på att planera och strukturera så känns det som jag behöver ha en almanacka/planner/notebook you name it. Oftast så skriver jag allt i mobilen, på kalendern där samt på anteckningar. Men ibland kan det kännas skönt att ändå ha en fysisk almanacka, det känns lite mer på riktigt. Är ni med på hur jag menar? Så just nu letar jag efter en snygg, praktisk och lagom stor almanacka. Så istället för att jag tipsar er, så tänkte jag faktiskt be er om tips? Var kan jag hitta dessa? Vill nog ha en svart, stilren som känns lite mer lyxig. Jag tycker de från Smutshon är så fina, men de känns lite dyra .. Så har ni grymma tips? Mottages de gärna =) Ni brukar alltid vara så duktiga, snälla och hjälpsamma. Ha en fin måndag sålänge!

0

10 reaktioner på “I NEED A PLANNER!”

 • Julia skriver:

  Du kan alltid anställa mig som planner! Jag är oftast stilren, svart och organiserad 😄

 • Johanna Maria skriver:

  På Bookbinders Design kan man välja storlek och färg och sedan gravera sitt namn eller annan valfri text 🙂 Har tänkt göra det länge men inte haft vägarna förbi Stockholm för att fixa. De blir verkligen jättefina, men det kostar en slant..

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Men aldrig hört? 🙂 Det ska jag verkligen kolla upp. Tusen tusen tack för tipset. Så glad jag blir, uppskattar det verkligen 🙂

 • Camilla skriver:

  Har ni Coach i Sverige? Jag diggar deras planners har i USA..

 • Ellen skriver:

  Kate spade har jättefina kallendendrar

  Kram Ellen

 • Sophia skriver:

  Jag designar allt mina almanackor själv hos personligalmanacka.se 🙂 Då kan man styla den precis hur man vill 🙂

 • Sanna skriver:

  En agenda från Louis Vuitton har jag precis unnat mig själv, så nu är jag mer än redo för att strukturera upp min vardag, haha.

 • Pernilla skriver:

  Kan varmt rekommendera Passion planner där det finns to do-lists, plats för mindmaps och sätta uppmål, följa upp veckans och månadens resultat. Beställ på nätet från USA, har tyvärr inte hittat i Svensk butik.

  Kram P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.