AGENCY

   
  
 

  

Igår var jag och Linnea iväg på ett event. Att få tillbringa ett helt dygn och få kvalitetstid med min älskade Linnéa var precis vad jag behövde.  Äta gott, dricka gott och bara vara helt enkelt. Maten smakade dessutom så bra. Väl på plats sprang vi även på Emma & hennes kille Maximilian. Som vi hängde med sedan hela kvällen, eller snarare fram till småtimmarna. Vi hade så roligt och det var länge sen jag skrattade så mycket, älskar när man springer in i nya människor som man bara klickar med direkt. Slutade med att vi ramla in vid tvåtiden. Ni vet när man har så roligt att man får ont i magen för man skrattar så mycket haha. Idag började jag & Linnea dagen med ett stor brunch, så mysigt. Visar lite bilder från den ikväll eller imorgon. Puss på er! 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.