LOVE TO STROLLING AROUND

  
   

pictures two and three borrewed from Lovisa

Hej mina hjärtan! Medans vi väntade på att taxin skulle hämta upp oss igår, så strosade vi runt i Gamla stan. Helt klart en utav mina favoritaställen i Stockholm. Så mysigt och framförallt fint där. Älskar alla små gränder, husen och alla gamla fina dörrar. Min bästis bodde ju där ett tag i en sjukt mysig lägenhet. Synd bara att det är så svårt och dyrt att få tag i boende där. Nu ska jag åka in till stan och köpa lite grejer inför en stor plåtning. Vi hörs senare med gårdagens look. Puss på er! 

0

1 reaktion på “LOVE TO STROLLING AROUND”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.