HUNKEMÖLLER

  
  

    
    

   
   
   

I eftermiddags/kväll blev jag och donnan Lovisa upphämtade i taxi för att åka till Mall of Scandinavia där ett event hos HunkeMöller stod på schemat. Eventet var verkligen supermysigt och bra uppstyrt. Det bjöds på goda juicer, mini wraps och annat härligt. Vi fick även ta del av deras nya träningskollektion #sylviesport, så mycket snyggt det fanns. Jag blev riktigt positivt överraskad! Vi fick även experthjälp på plats med att hitta den rätta storleken och modellen på sin sportbh. Verkligen behövligt 🙂 För mig är det viktigt att den sitter bra, är tight och är snygg. Tack snälla Hunkemöller för idag <3 Nu ska jag sova, imorgon får ni hela dagens look. Plåtade nämligen i Gamla stan. Så fint där! Godnatt bästa ni! 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *