COLD AS ICE

   
     

  
       

Jacket_Chicy / Top_Tiger Simliar here / Pants_H&M simliar here / Cap_Åhlens / Bag_Chloe Faye Bag / 

Hej mina hjärtan! Då var det ny vecka och nya tag. Så skönt, det behöver jag verkligen efter förra veckans kaos vecka, fy! Jag är helt kär i denna jacka, sååå goosssssig. Gillar den skarpt till väskan också, hihi. Åh vad jag kommer använda denna väska känner jag, kommer lätt bli ett utav mina bästa köp. Även letat efter denna keps så länge, äntligen hittade jag min emilkeps också, letat som en tok. Nu är jag dock på jakt efter en högre och med gulddetaljer. Hojta om ni vet någon? Ha en fin måndag så hörs vi lite senare 🙂 

0

2 reaktioner på “COLD AS ICE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.