HOSPITAL ALL DAY

Utebliven bloggning pga att jag spenderat hela dagen på sjukhus.. Ingen dag är den andra lik.. Idag hände något jag aldrig varit med om innan. Gick in i duschen, duschade ganska varmt. Kommer ut och känner mig ganska yrslig, svag och känner att jag måste få i mig något att äta. För synen börjar försvinna och känner mig inte bra. Börjar ta fram en knäckemacka i köket och ska ta på pålägg och sen svartnade det bara och jag vaknar upp på vardagsrumsgolvet. Så jag hade bara klappat ihop, vet inte alls hur länge jag legat. Men jag låg på golvet helt avsvimmad och hade ont i benet och förstod ingenting. Efter en stund förstod jag att jag svimmat. Gick till sängen direkt, var helt genomsvettig, kallsvettig, frös, mådde illa, huvudet dunkade, benen kändes som de skulle domna bort. Usch det var så sjukt obehagligt allting. Blev orolig och ringde 1177 och när hon fick höra min symtom ville hon att jag skulle åka in direkt till akuten. Eftersom jag inte kunde ta mig dit själv, vägrade åka ambulans så satte jag mig i en taxi. När jag kom till akuten igen, kändes det som jag skulle svimma igen. Jag fick hjälp direkt och de prioriterade mig, så det var skönt. Inne på akuten sen tog de både blodprover, tryck och EKG. Det visade inte så mycket dock såg dom att jag har lågt blodtryck.  Tror detta tillsammans med alldeles för mycket jobb, för mycket stress, press, för lite mat och för lite sömn. Usch vad hemskt det var.. Nu är jag hemma igen, känner mig sjukt svag, vill mest sova. Har fortfarande huvudvärk och känns som jag blivit överkörd av ett tåg typ. Hoppas jag blir bättre snart! Någon som varit med om liknande? Eller känner igen sig? Eller har mycket erfarenhet av stress och svimningar? Ta hand om er <3

 

 

0

22 reaktioner på “HOSPITAL ALL DAY”

 • Steffi skriver:

  Usch! Hoppas du känner dig bättre. Krya på dig <3

 • Camilla skriver:

  Becka du måste ta hand om dej ❤️Krya på dej och var rädd om dig kram från mej !

 • Julia skriver:

  Jag har svimmat många gånger, ca ett 20tal, så som 12 åring fick jag järntabletter som jag åt i ett år efter det svimmade jag inte på sju år. Då svimmade jag på jobbet när vi precis avslutade ett stående gruppmöte med chefen. Internsjukvårdare från företaget var där innan jag vaknade och ambulans kom efter jag redan hade hunnit lugna ner mig… Tror den senaste svimningen kan ha varit stressrelaterad då den var tio minuter innan arbetsveckans slut och jag började slappna av. Men det är såklart mycket enklare om man svimmar när man inte är själv. krya på dig!

 • Choicebyanna skriver:

  EXAKT samma sak hände mig för många år sedan.. Gjorde dock inget åt det då, stannade bara hemma från skolan och sen dagen efter var allt som vanligt.. Har aldrig haft så efter det! Tror (hoppas) inte du behöver vara orolig men det är ju sjukt obehagligt!

  • rebecca skriver:

   Oj vad sjukt .. Nej exakt det kanske var något tillfälligt. Men har varit så sjukt stressat och levt osunt.. Så svimningen var kanske inte så konstig. Det var nog ren utmattning tillsammans med lågt blodtryck. Har faktiskt känt mig svag/konstig och illamående i flera dagar nu. Något är det ..
   Hoppas de försvinner snart😌 Så skönt att det bara var så för dig. Ta hand om dig!

 • Gabriella skriver:

  Varit med om samma sak! Det handlade om att jag var utarbetad, vilket inte låter helt ovanligt i ditt fall när du har så många jobb på samma gång. Även om det är roligt så tar det ändå på krafterna! Vissa dagar är det viktigt att bara ligga still i soffan en hel kväll och äta det man vill. Har även hört att man kan drabbas av den typen av anfall om man tränar för hårt eller äter för lite och kroppen inte orkar. Det bästa är att försöka lyssna på vad kroppen vill ha varje dag, och försöka släppa på prestationsångesten man har på sig själv, hur svårt det än är. Krya på dig finis!

 • Mia skriver:

  Hej! Alltså det är inte kul att svimma, men det du beskriver händer mig typ en gång i månaden, men då pga att mina blodkärl tömmer mitt hjärta på blod för snabbt och helt utan orsak.
  Gjorde ett s.k ”tilt test” för en månad sen för att bekräfta alla symtom osv. Iaf, läkaren sa att svimmar man, när man känt sig yr och att det börja på att svartna, så ska man lägga sig ner, upp med fötterna mot en vägg (så blodet rinner snabbt tillbaka till hjärtat och det här ska även du tänka på, då det kan stoppa svimattacken). Men det är super läskigt att svimma! Krya på dig. Sköt om dig! Kram

 • Victoria skriver:

  Var med om ungefär samma sak för några år sedan då jag hade två jobb och fritiden gick åt till att hänga med på allt socialt som jag inte ville missa. Sömn och vila blev lidande. Tillslut sa kroppen ifrån och en morgon när jag klev upp ur sängen blev jag helt kallsvettig, darrig, allt svartnade och tillslut svimmade jag. En läkare sa att det mest sannolikt berodde på stress. Nu har jag det lugnare, mindre jobb och har lärt mig att det inte är hela världen att missa något för en välbehövlig hemmakväll:) det är viktigt att lyssna på kroppen och när den säger ifrån, ta hand om dig! kram

 • Malin skriver:

  Du måste lyssna på kroppen och ta hand om dig. <3

 • Sofia Granath skriver:

  Hoppas du känner dig bättre snart 🙂

 • Bertha skriver:

  Look so gorgeous! Amazing post!
  http://www.patagoniamall.com

 • Bertha skriver:

  Great photos! Amazing design and images.
  http://www.patagoniaoutletjackets.com

 • Desirée skriver:

  Usch..jag har åkt på det när jag var på tok för stressad och hade hundra bollar i luften. Pga det så fick jag också en enzymbrist i tarmarna som gör mig histaminkänslig = även får allergiska reaktioner på väldigt mycket, svimma, svårt att andas, trött etc. Vet att du också har problem med magen så försök tänka på att äta rätt (läs om histaminkänslighet) när du är stressad. Detta var ju ditt blodtryck men vill bara tipsa :). Kroppen säger ifrån på alla vis tyvärr. Ta hand om dig<3

 • Jag har varit med om detsamma men fick strax därefter även magont som visade sig vara ett magsår. Anledningen var att jag hade levt ett så stressat liv under en sådan lång tid och när även mitt blodtryck var lågt så fortsatte jag stressa och ta på mig mer än vad jag egentligen orkade.

  Försök att ta det så lugnt du bara kan och börja prioritera ditt välmående i första hand. Svårare sagt än gjort med allt jobb, det vet jag <3 Krya på dig bästa du!

 • Camilla skriver:

  Det har kanske later konstigt..men nar du kanner dig yr sa drick en lask! Ta nagra klunkar, lagg dig ner och det funkar..detta kommer fran en som alltid svimmar och har numera lart mig att kolsyrad orangina, eller annan lask ‘get u going”. INTE dagligen men nar man kanner symptom…tror ofta att vi utesluter socker fran varan dagliga diet men kroppen behvoer det lika mycket som den behover protein, och nej, inte i form av kakor, bullar och godis. Stress, skippade maltider gor ju att the sugar level in the body goes down..och ta en macka hjalper inte nar det val hant..men en lask hjalper! Och inte redbull.. ha ha..det ar hjartklappning mega..och inte halsosamt alls..att de ens far salja detta gift??
  Hoppas du mar battre…
  Tack for en fin blogg..

 • Emma Roodla skriver:

  Har hänt mig med och jag har lågt blodtryck men de två gånger jag har svimmat tror jag det har varit både för lite mat och mkt mkt stress. Jag kan fortfarande bli yrslig när jag reser mig för fort upp men då stannar jag bara till pch så går det över 🙂 krya på dig!

  • rebecca skriver:

   Ja, så kan jag med bli eller blir de rätt ofta. Men det här var så mkt värre, hann inte ens tänka. Allt gick så sjukt fort bara! Så obehagligt 😳😔 Nudå? Mår du bra nu? Var det länge sen du svimma?

 • Krya på dig och ta hand om dig!

  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.