NATURE

nature hm

News from H&M HOME 

Jag satt och sökte efter lite inspiration på både Tumblr och Pinterest och det slutade med att jag ramlade över H&M HOME’s nya sortiment. De har satsat hårt på starka färger tillsammans med grått. De har hittat mycket inspiration från naturen/djungeln, så det är mycket inslag av blad, djur, grönt, palmer, bananblad och kaktusar. Mässingen fortsätter även denna säsong, tur det eftersom jag är sucker för mässing haha. Jag tycker denna kollektion är en utav H&M ‘s bättre, den faller mig verkligen i smaken. Dock kanske inte allt tillsammans men vissa utvalda produkter skulle passa fint hemma hos mig. När det är fullt av snö ute är det härligt att längta bort till våren visst? Vad tycker ni om denna trend? Gillar ni det?

____________________________

– I searched for some inspiration on both Tumblr and Pinterest , and fell over H&M Home’s new spring collection. They have invested heavily in strong colors together grey. They have found a lot of inspiration from the nature / jungle , so It’s a lot of leaves , animals , green, palm trees , banana leaves and cactus . Gold metal continues this season, good because I’m such a sucker for gold. I think this collection is one of H & M ‘s better ones . Maybe not have all together but some selected products would fit nicely in my home . When it is full of snow outside It’s lovely to think about spring. What do you think about this trend ? Do you like it?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.