SNEAKERSMANIA

one (2) (1)

1. PicMonkey Collage (63) (1)

5. Here / 6. Here / 7. Here / 8. Here /

Numera kan man ju sneakers året runt, vilket inte gör mig någonting då jag är en riktigt sneakersjunkie, jag har en hel samling här hemma haha. Jag tycker att Sarenza har ett utav de bättre utbuden på just Sneakers. Snabba på nyheter och ett brett sortiment. Just nu är dessa åtta mina favoriter. Ni hittar direktlänkar till alla ovan. Ett par är faktiskt påväg hem till mig. Gissa vilka? Nu ska jag fortsätta jobba av mailen samt annat. Ikväll tänkte jag dra till gymmet och köra ett pass =) Tror jag siktar på 19.00 alltid lite mindre folk då. Har ni kommit igång med träningen ännu?

____________________________

– Now you can wear sneakers the whole year .  I think Sarenza have one of the better assortments on good sneakers. Accelerating news and a wide range. Right now these eight is my favorites. You will find adlinks  to all above . A couple is actually on their way home to me. Guess which one ? Now I’ll continue to work! Talk  to you later babes!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *