MARBLE GAME STRONG

Iphone case_Richmond & Finch | Mac Case_Caseapp /

Har jag sagt att jag älskar marmor? Haha! Typiskt mig när jag fastnar för något, att gå bananas. Någon som känner igen sig? Har dock på senare tid förälskat mig mer i svart mormor än vit. Gillar kontrasterna. Så dessa två case är två nya favoriter. Extra roligt att pimpa sin teknikgrejer blir roligare att jobba då. Lite som med träning. Nu ska jag sticka bort till Classe alltså Clas Ohlsson haha och köpa lite glödlampor till vår lampa. Kommer bli så fint! Dock är jag inte så sugen på att gå ut eftersom termometern står på -10 haha vafan hände? Från midsommarvärme till svinkallt. Burrrr!!

– Have I said that I love the marble ? Haha ! Typically me when I get stuck for something  I go bananas . Anyone who recognize themselves? Bur right now I prefer black marble before white marble. I like the contrasts . So these two cases are two new favorites of mine . Extra fun to pimp their technology stuff,  is  so much fun to work then. Right? Now I’m going to the shoppingmall with Henrik, we gonna fix our lamp. But I don’t want to go out, because it’s so freaking cold in Sweden right now. -10 =( haha what the hell happened? From midsummer heat to freezing cold. I prefer summer …

0

5 reaktioner på “MARBLE GAME STRONG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.