HELLO THERE DREAM BAG

   
    

Vad som gömde sig i paketet är alltså denna fantastiska Chloé Faye väska. Den här varit slutsåld så länge men när jag äntligen hittade den så slog jag till. Tittat på den så länge. Äntligen är den min! Men denna väska känns så mig samt att den är lättmatchad och hur sjukt snygg är den inte? Den var även större än vad jag trodde, så det går ner en hel del. Nu ska jag se på en film och försöka sova lite skapligt =) Puss på er!  

What is hiding in the package , is this amazing Chloé Faye bag. This pne have been sold out for so long , So when I  found it, I bought it. Finally is mine! But this bag feels so me and it is easily matched and how lovely isn’t? It was even bigger than I thought. So happy right now. Time fore some movie in bed and get some sleep early = ) Hugs to you!

0

4 reaktioner på “HELLO THERE DREAM BAG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.