9 PICS


Hej hjärtan! Idag har jag varit på HK hela dagen. Alltså Ur & Penn’s huvudkontor. Mycket att ta tag i nu när det är nytt år. Jag älskar som sagt nystarter och är riktigt jäkla taggad! Nu är det bara att köra på. Jag tänkte även ta och göra ett litet inlägg med med mina mål/nyårslöften inför 2016. Tänker att det kan vara kul att läsa om =) Samt att ni kan bjuda på era mål kanske hihi. Nu ska jag ta och äta, det blir min nya favorit Lax med pesto med broccoli. Nyttigt, fräscht och så gott!
– Hello sweethearts!  I have been at Ur & Penn HQ all day. So much to do right now, and so fun also.  Here is nine photos from my Instagram. I thought even take and make a small post with my goals / New Year’s resolutions for 2016. Thinking that it might be fun to read about = )  What do you think?  Now I’ll take and eat, it becomes my new favorite salmon with pesto with broccoli . Healthy , fresh and so good!

0

4 reaktioner på “9 PICS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.