SOME CHRISTMAS GIFTS

_C8A1675_C8A1687wrk

Art from Fotografiska, magnum parfume from Juicy Couture, Watch from Black Oak , Tee from Zalando (Calvin Klein Jeans), Sunnies from Loveeyewear (Prada), Mascara from Eleven  (Clarins) , Brow pencil from  Eleven (Anastasia), Brush from Glossybox, parfume from Eleven (Valentino), Sun powder from Gurlaine and star necklace from Jane Koenig. 

Så skönt att vara tillbaka i Stockholm =) Jag njuter verkligen, packar upp julklappar, klär av granen, städar och bara fixar lite i lyan. Så skönt och det behövs verkligen. Så idag blir det en riktigt fixar/slappar dag. Jag tänkte gå ut och gå, hämta paket, dricka te och bara mysa.  Kanske kör ett träningspass ikväll med, längtar fasen till gymmet nu. Bion igår var riktigt bra, jag är ju svag för svenska filmer. Vi åkte till Mall of Scandinavia och såg ”En man som heter Ove”, så rolig och sorglig på samma gång men mest rolig. Nu ska jag fortsätta här, hörs lite senare. Puss på er!

Update: CHRISTMAS CALENDER WINNERS:

Lucka 1, Ebba Andersson. Lucka 2, Rebecca Sundin, Lucka 3, Johanna Thåström, Lucka 4. Christina. Lucka 5, Desireé, Felix & Fani. Lucka 6, Olivia Söderström,  Lucka 7,Elli, Andreas, Vera & Anna L. Lucka 8, Melina. Lucka nr 9 Amanda Ekholm, Lucka 10. Pauline & Julianna  Lucka 11. Lovisa Barkman Lucka 12, Marre. Lucka nr 13, Sara Höglund. Lucka 14. Isabelle. Lucka nr 15, Hannah Holmberg. Lucka 16, Maria Karlsson. Lucka 17, Johanna Maria. Lucka 18, Sanna Olsson.  Lucka 19, Alexandra. Lucka 20, Emma Jibra. Lucka 21, Isabella. Lucka 22, Pontus. Lucka 23, Cilla Lucka 24, Jessica.

Tusen tack för i år =) Så kul att så många deltagit, stort grattis till alla vinnare.

0

3 reaktioner på “SOME CHRISTMAS GIFTS”

 • Sofia Granath skriver:

  Vilka härliga julklappar! 😀 Låter som en perfekt söndag 🙂

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Ellerhur? Verkar ha varit riktigt snäll i år 🙂 Så tacksam för allt fint.
   Ha en underbar söndag vad du än ska göra 🙂

 • Hannah Holmberg skriver:

  Åh tack så jättemycket, inte endast för att jag fick vinna hihi utan också tack för en grym blogg! Tycker du är så himla bra, och det är därför jag har följt dig så länge!
  Massa kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.