NEW YEARS EVE PART TWO

 

     XZQoT8t7kpuDEvSRmUd_RgL-xm9gYylzUJps0fK-o7Q,fB9OEit26ed3qTYFudQQovm-9Y32KxtZxyuBKMzlJv0

  
   

  

 

     

Pinata_here / Balloons_here & here / pennants_here & here /  Champagne folieballoons_here / number balloons_here/ Streamers_here  / white champagne glass_here / gold stars_here / Make your own girlang_here

Vi hade gått all in på dekorationerna i år haha. Det blev extra allt, t.om vinflaskorna haha, men tycker de där stora flaskorna från Gustave Lorentz passade så bra till dukningen också. Lite lyxig känsla. Men visst ska det vara extra allt på Nyår? Det är ju bara nyår en gång om året. Ni hittar direktlänkar till allt ovan. Stevie’s hus var verkligen som sagt perfekt för nyårspynt, han har ju även så högt i tak och då blev det så fint med helium ballongerna i taket. Men nu till det allra bästa med kvällen, det hölls en hel del tal under kvällen men en halvtimma innan tolvslaget så höll Petter ett tal igen, vi tänkte att han gick all in på uppdraget men efter några minuter så förstod vi att det inte var ett vanligt tal utan ett FRIERI. Åh det var så fint, allt han sa, hur han gjorde det och att alla bästa vänner var på plats och även Petters syrror, varken jag eller dom visste något. Jag är så glad i efterhand att jag inte visste, för blev nästan lika chockad som Jessica  själv haha. SÅ glad för deras skull. Så denna nyårsfest är en fest jag sent kommer glömma. Blev ju såklart att vi firade lite extra då med, =) Tack till alla som kom och gjorde kvällen till den absolut bästa. Hur var ert nyår? Hade ni en lyckad nyårsafton? Hoppas det. Gott nytt år på er. 2016 ska bli magiskt!

0

6 reaktioner på “NEW YEARS EVE PART TWO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *