NEW YEAR PART ONE!

decorations here & here

  
   And the popular popcorn machine, so lovely! 

  

Best chocolate fontain ever from Eventgänget, so yummi! 

  

So much love!

Girls girls girls <3

  

My dreamgirl! <3

Partypeople in action!

The winning team, or?

Beerpong focus

  

Me and brush!

ÅH! Hoppas ni haft en underbar nyårsafton? Jag har haft bästa nyåret helt ärligt, allt var så lyckat. Känns så bra, Jag och Jessica har styrt och ställt i 3 dagar haha. Så det var härligt att alla var så nöjda och glada. Vi började med en tretätters middag, vi hade lagat räkcocktail till förrätt, fläskfilé med hasselbackpotatis, pepparsås, gorgansolasås och sallad och till efterrätt blev det vanilj & nutellapannacotta toppat med passionsfrukt. Mums! Kvällen var full av dans, fyrverkeri, tal, lekar, beerpong och kvällen avslutade verkligen med något utöver det vanliga men det tänkte jag ta i nästa inlägg =) Ni som följer mig på Snapchat vet redan hihi. Tänkte även visa lite mer bilder på dukningen sen samt själva dekorationerna samt lite mer bilder från kvällen. Chokladfontänen och popcornmaskinen var riktigt populära. Hyrde de av bästa Eventgänget. Nu ska jag käka något och se nya Beck – Gunvald!

0

3 reaktioner på “NEW YEAR PART ONE!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.