C A R S E L F I E S

PicMonkey Collage (52) (2)

När tiden inte räcker till och man inte hinner fota så får det ibland duga med selfies från mobilen tagna i bilen. Idag har det med varit fullt ös, vi har förberett maten, dekorerat hela huset med ballonger, dukat hela långbordet, förberett lekar och gjort klart efterrätten. Så skönt så imorgon är det mest maten och fixa de sista heliumballongerna som ska vara som ”ballongregn” i taket. Stevie bor verkligen i det mysigaste huset, så tacksam att vi får vara där. Vi kom hem runt 9 ikväll, då var det bara att slänga i sig något lite att äta och så körde jag och Henke spraytan hemma från bästa blackmagicsweden, älskar den. Luktfri och fläckfri. Klänningen kom idag också, så det blir nog riktigt bra. Vad ska ni göra på nyår? Vad har ni för roliga planer? Tell me!

0

2 reaktioner på “C A R S E L F I E S”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *