WAKE UP & DO MAKE UP

PicMonkey Collage (50) (1)

 

Make up_ Rebecca Stella

 

Jag har börjat intressera mig för smink igen, har faktiskt haft en period där jag var på tok för lat och inte tagit hand om mig själv ordentligt. Ni vet när man hamnar i det där träsket och bara kör på samma som man alltid gjort.. Men nu tycker jag det är roligt igen =)  Samt prioriterar att lägga en fin bas och göra mina bryn ordentligt. Jag läste ju faktiskt Make Up på gymnasiet,  drömde även om att bli MUA. Jag läste ju Stil & Trend som innehöll både Make Up, ansiktsbehandling, nagelförlängning, hårförlängning, styling, vaxning,  färg och form och fransförlängning. Det var en riktigt bra linje som passade mig väldigt bra, då jag älskar att jobba brett, jag hoppade ju faktiskt av mitt första gymnasieår och bytte till denna, ”halkade efter ett år” men när den här linjen kom kunde jag inte motstå att söka. Så glad i efterhand att jag bytte, ser det mer som ett års mer erfarenhet. Det ända jobbiga var väl att gå i en klass med 32 tjejer och 32 starka viljor haha. Jag är ju rätt grabbig av mig, eller snarare väldigt grabbig av mig. Vår klass var verkligen en klass för sig haha. Rektorn hade inte varit med om något värre. Stackarn haha! Påtal om smink så tänkte jag tipsa om Rebecca Stella’s nya märke, hennes smink verkar så bra. Det är även väldigt snyggt designat! Du hittar det HÄR.

0

3 reaktioner på “WAKE UP & DO MAKE UP”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.