Processed with VSCOcam with hb2 preset

Acne Studios  Mock Black

Alltså nu till vad som hände på julafton, jag öppnar upp min julklapp från Henke och finner min drömjacka i paketet? Förstod ingenting.. Jag blev så glad att jag börja gråta haha. Ni vet när man velat ha något så länge och drömt om det så länge. Åh han är världens finaste  människa! Inte för att han köpt en dyr jacka utan för att han verkligen vet hur mycket jag tittat, klämt, känt, pratat och drömt om den. Så går han och köper den för han vet hur gärna jag vill ha den. Dessutom så har han beställt nattduksborden jag vill ha från Zara Home,  beställt hem dom när jag inte är hemma, ställt upp dom i sovrummet, stylat dom, fotat och skrivit ut bilden och slagit in i en julklapp. Hur underbar får man vara? Åh kommer bo i denna jacka …

0

11 reaktioner på “”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *