FIRST SNOW 

IMG_5427 (3)      Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

 Pants_Dr Denim / Knit_H&M TREND /  Coat_old (simliar here) / Bag_Sarenza/ Shoes_old / Hat_Ginatricot / 

Hej babes! Åh blev så glad när snön kom idag, så jäkla mysigt. Äntligen lite jul och vinterfeeling. Har varit så avis på all som haft snö hos sig. Äntligen var det våran tur, hoppas den stannar till nyår. Vore så underbart och fint till nyårsafton. Jag passade på att ta lite bilder medans det snöade, tycker det är så fint. Älskar den här tröjan btw, så mysig.  Idag har jag fått mycket gjort, gått på stan, shoppat, fikat och lunchat med min älskade Maria. Som jag saknar henne i Stockholm, så det var så skönt att catcha upp lite och ta igen missad tid. Ikväll tänkte jag gå på bio, men det var jag inte ensam om haha så får nog bli imorgon istället =)

0

6 reaktioner på “FIRST SNOW ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *